Onze projecten

Contact

Festival Park Lounge

Het Park Lounge festival in Schijndel was een geweldig evenement en wij van Wittenboer Events hadden het voorrecht om de licht- en geluidtechniek te verzorgen voor alle podia. De ligging van het festival, midden in een woonwijk, bracht een extra uitdaging met zich mee op het gebied van geluid. We wilden ervoor zorgen dat de bezoekers een topbeleving hadden zonder dat we de buren onnodig tot last waren. Hiervoor hebben we uitgebreid melders opgehangen in de omgeving en een cardioïde opstelling gebouwd voor het geluid. Dankzij onze professionele aanpak en deze maatregelen zijn er vrijwel geen klachten gekomen vanuit omwonenden.

Daarnaast hebben we ook alle verlichting op het terrein verzorgd. Dit hebben we gedaan in samenwerking met andere professionele partijen, waaronder Coreworks Steigerbouw en Roxxi voor het decor. Samen hebben we voor de klant het complete plaatje verzorgd, van het creatieve concept tot aan de realisatie van het evenement. Onze expertise en professionele aanpak hebben ervoor gezorgd dat Park Lounge een onvergetelijk evenement is geworden voor alle bezoekers.

Megapark Schijndel

Het Megapark Schijndel was een spectaculair evenement en wij van [bedrijfsnaam] hadden het voorrecht om de technische aankleding en decor te verzorgen. We hebben de locatie volledig in thema gebracht van het bekende Megapark Mallorca en hiervoor zijn allerlei speciale elementen gebouwd, zoals een werkende fontein op het podium en danskooien met een indrukwekkende lichtshow.

Maar het waren niet alleen de technische aspecten die wij verzorgden. Ook alle artiesten zijn via Wittenboer Events geboekt en hebben wij de backstagebegeleiding verzorgd die nodig was. Onze aandacht voor alle details en professionele aanpak hebben ervoor gezorgd dat Megapark Schijndel een groot succes is geworden en een onvergetelijke beleving voor alle bezoekers.

Neem vrijblijven contact op!