Bekijk de mogelijkheden!

Contact

Geluid

Goed geluid op uw kantoor feestje of organiseert u een festival met 5000 bezoekers? Wij kunnen het geluid verzorgen voor elk event.

Contact

Tapeshows

Een optreden waar het geluid goed verzorgt moet worden? Wij kunnen u helpen. Voor diverse artiesten verzorgen wij de tape act al. Wilt u weten wie? Kijk dan hier of neem contact op!

Contact

Licht

Het licht op een evenement is meer dan alleen noodzakelijk. Een goede belichting bepaalt de gehele sfeer van uw evenement. Wij kunnen u helpen met alles met betrekking tot belichting. Van een compleet gedetailleerd lichtplan tot aan de beste lichttafels van alleen maar A-merk.

Contact

Stroom voorziening

Bij Wittenboer Events bieden wij de dienst stroomvoorziening aan voor tijdelijke evenementen. Heeft u bijvoorbeeld een festival, braderie of bedrijfsfeest waarbij u een tijdelijke stroomvoorziening nodig heeft? Wij kunnen u van dienst zijn. Met onze professionele apparatuur en ervaren medewerkers kunnen wij u voorzien van een betrouwbare stroomvoorziening, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over stroomuitval tijdens het evenement. Onze stroomvoorziening is geschikt voor zowel kleine als grote evenementen en kan op maat worden afgestemd op uw specifieke behoeften.

Contact

Artiesten begeleiding

Naast dat onze core business licht & geluid is begeleiden wij ook diverse artiesten. Wij zorgen ervoor dat het evenement geheel op rolletjes loopt. We zorgen ervoot dat alle artiesten op tijd op het podium zijn en de backstage goed verzorgt is.

Contact

Productie begeleiding

Wittenboer Events is de expert op het gebied van productiebegeleiding. Wij zijn gespecialiseerd in het coördineren en organiseren van evenementen van A tot Z, van een beurs tot aan een festival of zelfs uw bedrijfsfeest.

Contact

Wij staan voor u klaar!