Artiesten

Contact

Jan Biggel is inmiddels bekend door heel Nederland, met zijn unieke sound en zijn oneindige enthousiasme zet hij menig feest op zijn kop. In 2020 laat hij voor het eerst landelijk van zich horen met Fleske d’rin Fleske d’r uit en natuurlijk zijn mega hit ‘Ons Moeder Zeej Nog’.

Boeken? Kijk op www.janbiggel.nl

Jan Biggel

Ferry bestormt de hitlijsten met platen als Zacht Tikt De Regen, Joana en Ademloos Door De
Nacht…. Erg trots is hij op de duetten Vrienden Voor Altijd en Dan Zal Ik Er Zijn die hij maakt met goede vriend Django Wagner. Het eerste nummer verschijnt als single en Ferry wordt uitgenodigd voor een gastoptreden bij Django Wagner’s eerste live concert in 2014. Zijn debuutalbum Ritme Van De Nacht wordt alom goed ontvangen.

Boeken? Kijk op www.ferrydelits.nl

Ferry de Lits

Lars Brans is sinds het jaar 2020 actief bezig in de muziekindustrie. In een korte tijd wist hij een aantal aanstekelijke singles op de markt te brengen welke stuk voor stuk lekker meedraaien op de Nederlandse radiozenders. In 2021 bracht hij zijn debuut single ‘Wil Je Met Me Dansen’ uit en dat was meteen een schot in de roos. Deze single werd geschreven door alleen maar toppers uit het vak, zoals Randy Watzeels, Bram Koopmans, Arjon Oostromen de mannen van Schorre Chef & MC Vals. Later verschenen nog singles als ‘Mijn Schat’, ‘Helemaal’ en in 2022 de zomerse hitsingle ‘Dans Je Mee’

Boeken? Kijk op www.deaprodukties.nl

Lars Brans

Evert van Huygevoort mag gezien worden als een van de meestbelovende zangers die Nederland momenteel rijk is. Zijn liedjes zijn dermate populair dat ze veelvuldig op de Nederlandse radio zenders te horen zijn en op YouTube en de streaming sites behalen ze hoge aantallen. Ook collega artiesten merken dit op, zoals Wesley Klein en Roy Donders die Evert’s single ‘Al Mijn Maten’ als duet opnamen. Met de nieuwe single ‘Ik Kom Naar Je Toe’ heeft Evert wederom een schot in de roos te pakken, en laat hij zien over een volstrekt eigen geluid te beschikken.

Boeken? Kijk op www.casperjanssenmusicpromotion.nl

Evert van Huigevoort

In samenwerking met Rood-Hit-Blauw werkt Jeffrey Lake mee aan diverse grote evenementen en staat op het podium met een aantal bekende artiesten, zoals: Rein Mercha, Samantha Steenwijk, Jeffrey Kuipers, Boris (van Idols), Wesley Klein (Popstars winnaar), Django Wagner, Willem Barth en vele anderen.

Jeffrey neemt in 2010 zijn debuutsingle op, waarna diverse singles volgen, waaronder; “Alleen nog maar jou”, “Zonder jou” en “Bespeel me verleid me”. Jeffrey komt nu uit met een nummer wat hij al jaren wilde opnemen. Met het sfeervolle “With Christmas” hoopt hij een Kersthit te scoren die hopelijk tijdens deze donkere dagen door menig radiostation zal worden ondersteund. Release-uitvoering en digitale promotie worden uitgevoerd door het label UltimateDisk.

Boeken? Kijk op www.jeffreylake.nl

Jeffrey Lake

Brian More onderscheidt zich door zijn energieke optredens met een rauw randje, met een gevarieerde
mix van Engelstalige en Nederlandstalige hits. Van gevoelige ballads in een eigen jasje, naar krachtige rock-nummers, tot zijn kenmerkende moderne dance songs. Met zijn debuut single “In De Nacht” liet Brian More zijn eigen sound horen, een sterke Nederlandstalige popsong met dance invloeden.
“In De Nacht” gaat over het gevoel om soms te willen ontsnappen aan de drukte en realiteit van de dag. In de nacht vinden we vaak de rust en ontspanning die we met elkaar zoeken. Met zijn 2e single “Schuil dan maar bij mij” weet Brian opnieuw de gevoelige snaar te raken met een moderne uptempo productie! Op de 3e plaat van Brian zingt hij over deze vreemde tijden, krop het niet op en zoek steun bij elkaar in Doe Je Mond Maar Open.

Boeken? Kijk op www.brianmore.nl

Brian More

Zanger Mo de Show is een echte allrounder als het gaat om muziek en entertainment! Met veel enthousiasme en energie zet hij de tent op z’n kop! Gegarandeerd!

Wat ooit begon als grap is uitgegroeid tot een zang carrière. ‘Al sinds klein ben ik al een energieke en een vrolijke jongen. Mijn eerste keer op een podium voelde ik mij meteen thuis en wist ik dat ik hier wat mee moest gaan doen!’

Met zijn Nederlandse volksstem in combinatie met zijn act en repertoire is Zanger Mo de Show dé artiest die je nodig hebt!

Boeken? Kijk op www.rjbookings.nl

Mo de Show

Op 13 maart 2015 brengt Dirk Drost zijn eerste single “ Ik Hou Van Jou” uit in  de studio van Frank Van Etten Records.

7 jaar later, na deelname aan diverse talentenshows, werd hij benaderd door Jeroen Dirksen Muziek Producties om nieuwe liedjes op te nemen, en Jeroen Dirksen stuurde zijn Oranje-nummer door naar diverse platenmaatschappijen; Limbo-Power Music Productions reageerde hierop…. De contracten werden besproken en getekend, wat resulteerde in een nieuwe website en een nieuwe single.

Op 7 November 2022 (dus 7 jaar later) kwam zijn nieuwe single uit: “Dirk Drost – Oranje Kampioen“, om het Nederlands-Voetbal-Elftal te steunen voor het WK.

Met nog nieuwe nummers in het verschiet, zal het nu niet meer zo lang duren voordat de nieuwe ‘gewone’ single zal uitkomen.

Boeken? Kijk op www.dirkdrost.nl

Dirk Drost

Lees meer over ons aanbod!